Web Analytics Made Easy - Statcounter

مازندمجلس: به گزارش ایرنا از شرکت سایپا، در راستای تحقق شعار «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال»، تاکید مدیرعامل گروه سایپا مبنی بر لزوم تامین 100 درصدی قطعات یدکی مورد نیاز سایپایدک توسط شرکت‌های سازه‌گستر و مگاموتور و به منظور تحقق تفکر ایجاد زنجیره تامین منسجم و پویا در گروه خودرو سازی سایپا، در دو ماه ابتدایی سال 96 تامین قطعات یدکی در سایپایدک رشد چشمگیر 105 درصدی نسبت به سال گذشته داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



** رشد شاخص های سایپا در ارزیابی شرکت بازرسی و کیفیت استاندارد ایران
معاون بازاریابی و فروش گروه خودروسازی سایپا اظهارکرد: بر اساس گزارش های شرکت بازرسی و کنترل کیفیت ایران و نظرسنجی های به عمل آمده از مشتریان و اطلاعات و آمار وزارت صنعت و معدن، گروه خودروسازی سایپا رشد چشمگیری در شاخص های ارزیابی شرکت بازرسی و کیفیت استاندارد ایران داشته است.
«رضا تقی زاده» افزود: در چهار شاخص مهم و اساسی شامل کیفیت خودروهای تولیدی، رضایت مشتریان از خدمات فروش و خدمات پس از فروش و سهم بازار فروش رشد چشمگیر داشته ایم، بطوری که با افزایش 17.5 درصدی کیفیت خودروهای تولیدی (تعداد ستاره ها ) و همچنین افزایش 9 درصدی شاخص های رضایت مشتریان از خدمات فروش و 5.5 درصد از خدمات پس از فروش سهم بازار این گروه را از 33 درصد کل بازار به 42 درصد افزایش یافت.

** افزایش قیمت خودرو
وی درباره الزام رعایت مصوبه های شورای رقابت در قیمت گذاری خودرو توسط شرکت های تولید کننده یادآورشد: افزایش قیمت نهادهای تولیدی، افزایش نرخ تورم و افزایش قیمت های بیمه از جمله عوامل موثر در افزایش قیمت خودرو است که با توجه به رشد این عوامل در یک سال اخیر، با تایید شورای رقابت شاهد افزایش قیمت خودروها در آینده نزدیک خواهیم بود.
معاون بازاریابی و فروش سایپا با اشاره به انعطاف پذیری و بروز بودن این گروه عظیم خودروسازی گفت: عرضه سراتو در بازار بورس نشان از پیشرو بودن در تنوع عرضه و شفاف بودن معاملات و اطمینان از تناسب کیفیت و قیمت خودروهای شرکت سایپاست که سرعت خرید خودروهای مذکور در بورس بطور کامل این ادعاها را اثبات می کند.
به گزارش ایرنا، دوشنبه گذشته (هشتم خرداد) برای نخستین بار 50 دستگاه خودروی سراتو محصول شرکت سایپا با قیمت پایه 872 میلیون و 604هزار و 446 ریال در بورس کالای ایران عرضه شد.

** سایپا جزو 10 بنگاه اقتصادی منتخب برای اجرای چرخه بهبود بهره وری
رویا طباطبایی یزدی رئیس سازمان ملی بهره وری ایران با بیان این که سایپا جزو 10 بنگاه اقتصادی منتخب برای اجرای چرخه بهبود بهره وری است، اظهار کرد: مدیران ارشد گروه سایپا به مقوله ارتقای بهره وری بسیار علاقه مندند و در این زمینه گام های موثری برداشتند.
وی ابراز امیدواری کرد در بین زیرمجموعه های سایپا و حتی با خودروسازان دیگر رقابت بیشتری به وجود آید؛ زیرا رقابت باعث ارتقای بهره وری می شود.
رئیس سازمان ملی بهره وری ایران تاکید کرد: اگر بخواهیم ایران در منطقه و آسیا جزو کشورهای صنعتی قلمداد شود، باید بیش از پیش برای صنعت خودروسازی اهمیت ویژه ای قایل شویم و صنایع خودروسازی هم باید به کیفیت و بهره وری به عنوان 2 بال توسعه بهای بیشتری دهند تا بتوانند با کاهش هزینه ها، کیفیت را افزایش دهند.
برای آگاهی از آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان با کانال اقتصادی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
@IRNAeco
https://t.me/irnaeco
اقتصام** 3065 **1336 تنظیم: محمد ملک دار ** انتشار:مهرنوش خانزائی

منبع: مازند مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۲۴۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهان منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشد؟

گلدمن ساکس با توجه به ریسک‌های ژئوپلیتیکی، پتانسیل افزایش قیمت طلا را به بالای ۳۰۰۰ دلار می‌بیند.

به گزارش ایسنا، سال ۲۰۲۴ شاهد افزایش قیمت طلا به سطوح بی‌سابقه بود، به طوری که فلز زرد در ماه گذشته به دلیل افزایش تقاضای جهانی در بحبوحه عدم قطعیت‌های اقتصادی و ژئوپلیتیکی از ۲۴۰۰ دلار در هر اونس فراتر رفت. نکته قابل توجه این است که راهبرد شناسان‌ گلدمن ساکس بر این باورند که فضای مثبت بیشتری برای فلز امن وجود دارد و می‌گویند تا پایان سال به طور بالقوه می‌تواند از ۳۰۰۰ دلار فراتر رود.

قیمت طلا به دلیل ناآرامی‌های ژئوپلیتیکی و تقاضای بانک مرکزی افزایش یافت و یکی از محرک‌های اصلی این افزایش قیمت، تقاضای قوی برای طلا از سوی بانک‌های مرکزی جهانی و خانوارهای آسیایی است. در چین، چالش‌های بهبود اقتصادی پس از همه‌گیری و کاهش ارزش یوان که طی سال گذشته حدود پنج درصد در برابر دلار آمریکا ریزش داشته است، طلا را برای مصرف‌کنندگان محلی گران‌تر می‌کند. با وجود این، مصرف‌کنندگان چینی و هم بانک مرکزی چین مشتاقانه به دنبال طلا هستند.

طبق گزارش شورای جهانی طلا، بانک مرکزی چین ذخایر طلای خود را برای ۱۷ ماه متوالی افزایش داده است که در این مدت ۱۶ درصد افزایش داشته است. بانک مرکزی چین تنها در ماه مارس، ۱۶۰ هزار اونس طلا به ذخایر خود اضافه کرد. به همین ترتیب، کشورهایی مانند ترکیه، هند، قزاقستان و برخی در اروپای شرقی خریداران فعال طلا در سال جاری بوده‌اند.

این انباشت نشان‌دهنده روند گسترده‌تری در بین بانک‌های مرکزی جهانی برای تنوع بخشیدن به ذخایر و کاهش وابستگی خود به دلار آمریکاست. قیمت طلا در پایان آوریل شاهد عقب‌نشینی بود، اما در این هفته پس از اینکه سیاست گذاران فدرال رزرو احتمال کاهش نرخ بهره را دادند، احساسات صعودی بازگشت.

فدرال رزرو در آخرین نشست روز چهارشنبه، با توجه به پیش‌بینی، موضع نرخ بهره خود را حفظ کرد. جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، اظهار کرد که هرگونه تصمیم گیری در مورد نرخ بهره در آینده مبتنی بر داده خواهد بود اما او افزود که افزایش نرخ در این مرحله بعید است.

اطمینان پاول که عملاً افزایش بیشتر نرخ بهره را رد کرد، به ماندن قیمت طلا در بالای ۲۳۰۰ دلار کمک کرد. نرخ‌های بهره پایین‌تر جذابیت طلا را افزایش می‌دهد زیرا معمولاً بازدهی دارایی‌های با درآمد ثابت مانند اوراق قرضه را کاهش می‌دهد. در همین حال، تنش‌های ژئوپلیتیکی، به ویژه در خاورمیانه، علاقه سرمایه‌گذاران را به شمش افزایش داده است. طلا یکی از قدیمی‌ترین دارایی‌های امن محسوب می‌شود که در زمان ناآرامی ها و جنگ‌های ژئوپلیتیکی تقاضای زیادی داشته است.

قیمت طلا ممکن است از ۳۰۰۰ دلار فراتر رود.

طبق گزارش اینوستینگ، راهبردشناسان‌ گلدمن ساکس با استناد به تقاضای قوی برای طلا از سوی بانک‌های مرکزی بازارهای نوظهور و خانوارهای آسیایی، پیش‌بینی خود را حفظ کردند که این فلز گرانبها تا پایان سال به ۲۷۰۰ دلار در هر اونس تروی افزایش می‌یابد که نشان‌دهنده افزایش ۱۷ درصدی است. آنها پیش‌بینی می‌کنند که اگر تحریم‌های مالی ایالات‌متحده با سرعتی مشابه از سال ۲۰۲۱ تشدید شود، قیمت طلا می‌تواند با ۱۶ درصد افزایش به ۳۱۳۰ دلار در هر اونس تروا افزایش یابد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • اتمام مرمت و لایروبی دو رشته قنات کشاورزی در ورزقان
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • افزایش ظرفیت منابع تامین آب شرب در شهرستان علی آباد کتول
  • هیچ یک از قطعات راه آهن استان نباید معطل بماند
  • پیش‌بینی مهم از آینده بازار طلا
  • منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشیم؟
  • برنامه افزایش صادرات ایران‌خودرو به روسیه در سال ۱۴۰۳
  • جهان منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشد؟
  • تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است